Atlantic Loria All-Electric warmtepomp

Atlantic Lora: een bewezen product

In Enter is recentelijk een nieuw project opgeleverd, de installatie van een Atlantic Lorea All-Electric warmteomp. Bij Energieplein in Wierden, staan we klaar om u te adviseren bij de installatie van de Loria warmtepomp van Atlantic. De Loria warmtepomp biedt niet alleen een uitstekend rendement, maar belooft ook het ultieme comfort voor duurzame verwarming en koeling van uw huis.

Of u nu kiest voor de Loria Duo met een royale inhoud van 190 liter of het Combimodel met 300 liter of 500 liter, u kunt genieten van urenlang badplezier. Bovendien kunt u met de optionele koelingkit de warmtepomp inzetten voor het verkoelen van uw woning, wat zorgt voor een aangename leefomgeving, zelfs tijdens warme dagen. In deze situatie is gekozen voor een DUO-systeem inclusief een buffervat.

De Loria warmtepomp is ideaal voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Het systeem werkt uitstekend in combinatie met vloerverwarming, waarbij de lage watertemperaturen van vloerverwarming optimaal benut worden. Ook dynamische laag-temperatuur convectoren leveren hun beste prestaties met de Loria. Deze convectoren kunnen flexibel worden aangestuurd, zowel voor verwarming als koeling, wat met name geschikt is voor bijvoorbeeld slaapkamers.

Met de lucht-waterwarmtepompen van Atlantic kunt u het hele jaar door uw huis op een duurzame manier zowel koelen als verwarmen. Onze warmtepompen bieden een constant hoog rendement en blijven zelfs probleemloos functioneren bij vriestemperaturen. Het assortiment is overzichtelijk en gemakkelijk te installeren, wat resulteert in een gunstige total cost of ownership (TCO). De aantrekkelijke aanschafprijs en de lage onderhoudskosten van deze bewezen hoogwaardige producten maken de warmtepompen van Atlantic een zeer aantrekkelijke keuze voor uw woning. Bij Energieplein staan we voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding bij de installatie van deze efficiënte en duurzame warmtepompen.

Vakkundige installatie van all-electric warmtepomp

De installatie van een all-electric warmtepomp, zoals de Atlantic Loria, is bijzonder geschikt voor woningen die al zijn voorbereid voor een duurzame verwarmingsovergang. Deze specifieke woning uit de jaren 60 was al uitgerust met uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Dit betekent dat de warmtepomp efficiënter kan werken en dat de warmte in uw huis beter behouden blijft.

Bovendien is de Atlantic Loria all-electric warmtepomp compatibel met bestaande verwarmingssystemen, waardoor de overstap soepel kan verlopen zonder ingrijpende renovaties. Het geïntegreerde boiler systeem van 190 liter zorgt ervoor dat u ruim voldoende warm water heeft voor uw dagelijkse behoeften, en het buffervat helpt de warmtepomp om snel te reageren op veranderingen in de warmtevraag, waardoor uw comfort wordt gemaximaliseerd.

De Voordelen van een All-Electric Warmtepomp:

  • Milieuvriendelijkheid: Een all-electric warmtepomp gebruikt geen aardgas of andere fossiele brandstoffen. In plaats daarvan maakt het gebruik van elektriciteit om warmte uit de omgeving te onttrekken en te leveren aan uw huis. Hierdoor vermindert u uw CO2-uitstoot aanzienlijk en draagt u bij aan een groenere toekomst.
  • Energie-efficiëntie: De Atlantic Loria warmtepomp is ontworpen met de nieuwste technologieën voor warmtepompen, waardoor hij uiterst efficiënt is. Uw energiekosten zullen aanzienlijk dalen, omdat u minder elektriciteit nodig heeft om uw huis te verwarmen en warm water te leveren.
  • Lage Bedrijfskosten: Dankzij de hoge efficiëntie en het gebruik van elektriciteit als energiebron, zult u besparen op uw maandelijkse energierekening. Bovendien zijn warmtepompen onderhoudsarm en hebben ze een lange levensduur, waardoor uw investering op de lange termijn nog aantrekkelijker wordt.
  • Comfortabel binnenklimaat: De all-electric warmtepomp zorgt voor een gelijkmatige verwarming in uw hele huis en levert betrouwbaar warm water. U hoeft zich geen zorgen te maken over koude plekken in uw huis of onregelmatige watertemperaturen.
  • Stille werking: De Atlantic Loria warmtepomp is ontworpen voor stille werking, zodat u van een rustige en vredige woonomgeving kunt genieten zonder storende geluiden van uw verwarmingssysteem.

Adviesgesprek voor een warmtepomp?

Met Energieplein en Atlantic Loria kunt u rekenen op een vakkundige installatie van uw all-electric warmtepomp, evenals professioneel advies over het optimale gebruik van dit duurzame systeem. Uw investering zal niet alleen bijdragen aan een groenere toekomst, maar u zult ook genieten van de voordelen van lagere energiekosten en een comfortabel binnenklimaat.

Neem vandaag nog contact op met Energieplein om uw woning gereed te maken voor een gasvrije toekomst met de Atlantic Loria all-electric warmtepomp. Samen kunnen we een duurzamere en economisch voordelige toekomst creëren voor uw huis en het milieu.