Wat wij doen

Energieplein is jouw onafhankelijke adviseur in de overstap naar een warmtepomp en het besparen op energiekosten. We maken jouw woning meer rendabel en klaar voor de toekomst!

Warmtepomp

De warmtepomp zorgt nog altijd voor de nodige vragen in het huishouden. Maar steeds meer consumenten nemen de stap. Wil je graag met een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact op met het Energieplein voor meer informatie over ons totaalconcept van advies tot realisatie van jouw warmtepomp.

Installatie

Energieplein verzorgt een volledig traject met deskundig advies over de aanschaf van een warmtepomp. Voor de installatie zijn deskundige installateurs nodig met jarenlange ervaring. Daarnaast is het essentieel dat een warmtepomp het juiste rendement haalt. Vanaf de bepaling tot de geschiktheid van de woning en de installatie, Energieplein zorgt voor de juiste begeleiding.

Subsidie

De Nederlandse overheid stimuleert de overstap op warmtepomp. Er zijn subsidies beschikbaar die het investeringsbedrag aanzienlijk doen dalen. Bij het Energieplein verzorgen we de subsidieaanvraag voor je. Met de huidige financiële instellingen die 0% rendement op kapitaal bieden is investeren in een warmtepomp nu nog aantrekkelijker.

Onderhoud

Energieplein werkt met erkende installateurs met jarenlange ervaring in de groeiende markt van warmtepompen. Optimaal rendement begint bij de correcte keuze van een warmtepomp en goede afstelling. Bij Energieplein wordt alles verzorgd, van concept tot realisatie.

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

Bedrijvenstraat 15,

7641 AM Wierden

+31 546 72 10 25