Wat wij doen

Energieplein is jouw onafhankelijke adviseur in de overstap naar een warmtepomp en het besparen op energiekosten.

Wij maken jouw woning meer rendabel en klaar voor de toekomst!


Bekijk onze diensten
Lees onze blog

Ons advies is gratis, plan eenvoudig een afspraak in.

De warmtepomp zorgt nog altijd voor de nodige vragen in het huishouden. Maar steeds meer consumenten nemen de stap. Wil jij graag met een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact op met het Energieplein voor meer informatie over ons totaalconcept van advies tot realisatie van jouw warmtepomp.

 
 

Installatie


Van concept to realisatie

Energieplein verzorgt een volledig traject met deskundig advies over de aanschaf van een warmtepomp. Voor de installatie zijn deskundige installateurs nodig met jarenlange ervaring. Daarnaast is het essentieel dat een warmtepomp het juiste rendement haal. Vanaf de bepaling tot de geschiktheid van de woning en de installatie, Energieplein zorgt voor de juiste begeleiding. 
Subsidie aanvraag

Haal het maximale uit je investering

De Nederlandse overheid stimuleert de overstap op warmtepomp. Er zijn subsidies beschikbaar die het investeringsbedrag aanzienlijk doen dalen. Bij het Energieplein verzorgen wij de subsidieaanvraag voor je. Met de huidige financiële instellingen die 0% rendement op kapitaal bieden is investeren in een warmtepomp nu nog aantrekkelijker.


Onderhoud

Periodieke controle voor optimaal comfort

Het Energieplein werkt met erkende installateurs met jarenlange ervaring in de groeiende markt van warmtepompen. Optimaal rendement begint bij de correcte keuze van een warmtepomp en goede afstelling. Bij  Energieplein wordt alles verzorgd, van concept to realisatie.

Bekijk onze blog

Op onze blog vind je wekelijks interessante artikelen om jou op de hoogte te houden van alle nieuwe trends en ontwikkelingen omtrend de warmtepomp.

Naar onze blog

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk onze FAQ, hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen