Installatie Daikin Altherma 3 R F vloermodel

In het hart van een moderne nieuwbouwwoning in Enschede, schuilt een geavanceerd verwarmingssysteem dat hernieuwbare energie omarmt en zorgt voor een optimaal comfort in alle seizoenen: de Daikin Altherma 3 R F vloermodel warmtepomp. Dit innovatieve systeem levert niet alleen verwarming en koeling, maar regelt ook het warme tapwater, alles in één compact en stijlvol ontwerp.

Installatie van de Daikin Altherma 3 Warmtepomp in Enschede

Bij de installatie van de Daikin Altherma 3 R F in een nieuwbouwwoning in Enschede, viel meteen op hoe weinig ruimte het systeem nodig heeft. Met een installatieruimte van slechts 595 x 625 mm en een hoogte van 1,65 m tot 1,85 m, past het gemakkelijk in zelfs de kleinste hoeken van het huis. De compactheid van het design benadrukt zijn moderne uitstraling, die naadloos aansluit bij andere huishoudelijke apparaten.

Het geïntegreerde roestvrijstalen voor warm tapwater zorgt voor een constante beschikbaarheid van warm water, terwijl het elektriciteitsverbruik minimaal blijft. Dit maakt de Daikin Altherma 3 R F niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk.

De Daikin Altherma 3 R F vloermodel warmtepomp is de ideale keuze voor nieuwbouwwoningen in Enschede. Met zijn compacte ontwerp, hoog rendement, gebruiksvriendelijke installatie en geavanceerde technologieën, biedt het systeem het comfort en de efficiëntie die moderne huishoudens nodig hebben, terwijl het tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseert. Kies voor Daikin Altherma 3 R F en geniet van een duurzame, comfortabele verwarmingsoplossing voor uw huis.

Daikin Altherma Warmtepomp

Waarom Kiezen voor Daikin Altherma 3 R F?

1. Hoog rendement en flexibiliteit

De Daikin Altherma 3 R F, met koudemiddel R-32, biedt een hoog rendement en is geschikt voor zowel vloerverwarming als lage temperatuur radiatoren. Zelfs in de koudste klimaten blijft het systeem optimaal functioneren, met een vorstveiligheid tot -25 °C.

2. Bluevolution Technologie

Dankzij de Bluevolution technologie presteert de Daikin Altherma 3 R F uitstekend:

  • Seizoensrendement tot A+++
  • Rendement ruimteverwarming tot een prestatiecoëfficiënt van 5,1 (bij 7 °C/35 °C)
  • Rendement warm tapwater tot een prestatiecoëfficiënt van 3,3 (EN 16147)

3. Eenvoudige installatie en onderhoud

Het systeem wordt gebruiksklaar afgeleverd, met alle belangrijke hydraulische elementen in de fabriek gemonteerd. Onderhoud is eenvoudig dankzij het nieuwe ontwerp, waarbij alle onderdelen via de voorkant bereikbaar zijn. Bovendien zijn de leidingen toegankelijk via de bovenkant van het systeem. Het buitendeel wordt vooraf getest en gevuld met koudemiddel, wat de installatietijd verkort.

4. Gebruiksvriendelijke Inbedrijfstelling en Besturing

  • Een geïntegreerde kleureninterface met hoge resolutie maakt de inbedrijfstelling eenvoudig.
  • Een snelle instelwizard begeleidt installateurs in negen voorgeprogrammeerde stappen, waardoor het systeem snel gebruiksklaar is.
  • Configuratie kan op afstand worden uitgevoerd en later op de dag van installatie worden geüpload.
  • De Daikin Altherma-regeling met weersafhankelijk instelpunt en invertergestuurde compressoren maximaliseert het rendement bij elke buitentemperatuur, voor een consistente kamertemperatuur op elk moment van de dag.
  • Via de Daikin Residential Controller app kan de temperatuur van de woning altijd en overal worden geregeld. Deze app biedt nauwkeurige aanpassingen aan het wooncomfort en zorgt voor energiebesparing. Bovendien kunnen de Daikin Altherma 3 R warmtepompen volledig worden geïntegreerd in andere ruimtethermostaten.

 

Daikin Altherma Warmtepomp 1

Adviesgesprek met Energieplein?

Wij helpen bij Energieplein voor het geven van advies om een woning van het gas af te halen. Interesse in een kennismaking met Energieplein? Neem vandaag nog contact op met Energieplein om uw woning gereed te maken voor een all-electric warmtepomp. Samen kunnen we een duurzamere en economisch voordelige toekomst creëren voor uw huis en het milieu.

Gratis offerte