Installatie Mercuria Ace 4,5 kW Hybride Warmtepomp

In Vroomshoop heeft Energieplein een nieuw project voltooid: de installatie van de Remeha Mercuria Ace 4,5 kW Hybride Warmtepomp. Dit is een nieuwe warmtepomp van Remeha. Deze innovatieve warmtepomp biedt een duurzame oplossing voor het verwarmen van woningen en is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen.

Installatie van de Mercuria Ace 4,5 kW Hybride Warmtepomp

Deze geavanceerde warmtepomp is ontworpen om energie-efficiëntie te maximaliseren en de CO2-uitstoot te verminderen. Het installatieproces is zeer gestroomlijnd en zorgt voor minimale verstoring van uw dagelijkse routine. De Mercuria Ace kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande verwarmingssysteem, wat betekent dat u kunt profiteren van zijn krachtige prestaties zonder grote aanpassingen aan uw huis. Ons ervaren team van technici zorgt ervoor dat de installatie soepel verloopt en dat alle benodigde aansluitingen op uw cv-ketel worden gemaakt. Bovendien maakt de Remeha Mercuria Ace gebruik van intelligente technologie om de warmtevraag van uw huis in real-time te meten, wat resulteert in een efficiënte en kosteneffectieve werking. Dit Open-Therm protocool zorgt dat zowel de cv-ketel communiceert met de warmtepomp.

Het unieke kenmerk van de Mercuria Ace is dat deze naadloos kan worden aangesloten op iedere bestaande cv-ketel, wat betekent dat u kunt profiteren van de voordelen van een hybride warmtepomp zonder een volledige systeemvervanging. Tevens is door Remeha aangegeven dat er gewerkt wordt aan een systeem waarmee deze warmtepomp gasloos kan.

 

Remeha Mercuria Ace modellen

De subsidiebedragen voor de Mercuria Ace 4,5 kw beginnen bij € 2.700,- voor de 4,5 kw warmtepomp. Voor grotere woningen heeft Remeha ook een 6 kW en 8 kW warmtepomp leverbaar. Deze kunnen tot ruim 200 m2 ruimte verwarmen. De Mercuria Ace is prijstechnisch gezien een duurdere pomp dan de Elga Ace Hybride variant. Dit heeft ook te maken met de uitbreidingsmogelijkheden van deze warmtepomp. Het rendement is afhankelijk van de woning ook iets gunstiger. Omdat deze warmtepomp een stuk zwaarder is in vermogen dient vaak een buffervat gekozen te worden. Deze zorgt voor de compensatie in vermogen.

Dankzij de energiezuinige werking en de besparingen op uw energierekening zult u merken dat de investering in deze hybride warmtepomp zichzelf in relatief korte tijd terugbetaalt. De exacte terugverdientijd kan variëren afhankelijk van uw energieverbruik, de grootte van uw woning en andere factoren, maar in veel gevallen is deze verrassend kort. Onze adviseurs helpen graag met een goede indicatie van een terugverdientijd. Dit is ook afhankelijk van de toepassing van zonnepanelen.

Adviesgesprek met Energieplein?

Interesse in een kennismaking met Energieplein? Neem vandaag nog contact op met Energieplein om uw woning gereed te maken voor een hybride warmtepomp van Remeha. Samen kunnen we een duurzamere en economisch voordelige toekomst creëren voor uw huis en het milieu.