Installatie Remeha Elga Ace 4 kW in Almelo

In Almelo heeft Energieplein onlangs een nieuw project afgerond: de succesvolle installatie van de Remeha Elga Ace 6 kW Hybride Warmtepomp. Deze baanbrekende warmtepomp biedt een duurzame oplossing voor het verwarmen van woningen en vormt een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Het unieke aspect van de Elga Ace is dat deze naadloos kan worden geïntegreerd met elke bestaande cv-ketel, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van een hybride warmtepomp zonder dat u het volledige systeem hoeft te vervangen.

Installatie van de Remeha Elga Ace 6 kW Hybride Warmtepomp in Almelo

Deze geavanceerde warmtepomp is ontworpen om energie-efficiëntie te maximaliseren en de CO2-uitstoot te verminderen. Het installatieproces is zeer gestroomlijnd en zorgt voor minimale verstoring van uw dagelijkse routine. De Elga Ace kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande verwarmingssysteem, wat betekent dat u kunt profiteren van zijn krachtige prestaties zonder grote aanpassingen aan uw huis. Ons ervaren team van technici zorgt ervoor dat de installatie soepel verloopt en dat alle benodigde aansluitingen op uw cv-ketel worden gemaakt. Bovendien maakt de Remeha Elga Ace gebruik van intelligente technologie om de warmtevraag van uw huis in real-time te meten, wat resulteert in een efficiënte en kosteneffectieve werking. Dit Open-Therm protocool zorgt dat zowel de cv-ketel communiceert met de warmtepomp.

Elga Ace terugverdientijd in Almelo

De subsidiebedragen voor de Elga Ace 6 kW starten bij €2.400,-, voor de 6 kW variant is het €2.700,-. De overtuigende reden om te kiezen voor de Elga Ace is de snelle terugverdientijd. Door de energiezuinige werking en besparingen op uw energierekening betaalt de investering in deze hybride warmtepomp zichzelf in korte tijd terug. De exacte terugverdientijd hangt af van uw energieverbruik, woninggrootte en andere factoren, maar is vaak verrassend kort. Onze adviseurs helpen graag met een indicatie, afhankelijk van het gebruik van zonnepanelen.

Adviesgesprek met Energieplein?

Interesse in een kennismaking met Energieplein? Neem vandaag nog contact op met Energieplein om uw woning gereed te maken voor een hybride warmtepomp van Remeha. Samen kunnen we een duurzamere en economisch voordelige toekomst creëren voor uw huis en het milieu.

Gratis offerte